
Első ilyen állomás az ételben is nagy népszerűségnek örvendő, legutóbbi italozásunk helyszíne.
"Körtepálinkát vettem magamhoz, ezzel megágyaztam a lacipecsenyének, amely nem is váratott magára sokat."
". Mint gyakorló főző, van rálátásom az ételek elkészítésére, és magam is szoktam májat csinálni… csak nem ilyet!"
Minden más (rövid beszámoló, képek, étlapképek) tovább után, a pdf étlap pedig ITT
SörösPali és a Lacipecsenye:

Szomjas Bányász meg a Böllérmáj:
Első ízben adunk tájékoztatás egy hely konyhájának termékeiről!
Én Böllérmájat fogyasztottam! Nem nagyon szeretnék fölösleges dolgokba belemenni és áltudományosan fejtegetni az ételt. Mint gyakorló főző, van rálátásom az ételek elkészítésére, és magam is szoktam májat csinálni… csak nem ilyet!
Kezdeném a kiszolgálással. Egy középkorú kissé testes hölgy volt a felszolgáló. Kedves és mosolygós hölgy, nem tudnék semmibe belekötni. Nem találtam hibát a kiszolgálásban. Következzék az étel.
Mint azt a képen láthatjátok a szervírozás, nagyon jól nézett ki (legalább is nekem tetszett!). Az étel megfelelően meleg volt, pont ehető hőmérsékletű. A fűszerezettsége amolyan éttermi volt, nem hiányzott belőle semmi de én azért utána sóztam és borsóztam kicsit. A májat petrezselymes krumplival, rizzsel és kenyérrel kínálták. A máj úgy volt elkészítve, ahogy én szeretem, a krumpli friss volt és ízletes ami a rizsről nem annyira mondható el. Szerény véleményem szerint sima zacskós gyorsrizs volt... amit nem annyira kedvelek, jobban szeretem, ha előtte le van pirítva, és úgy főzzük meg fedő alatt. A kenyér meglehetősen friss volt, a kései időponthoz képest. Összegezve: ízlett az étel.
Így tehát a konyhát is nyugodt szívvel tudom ajánlani az arra járóknak!
A másik kettő állandó tag, ugyanazt ette (rántott sertésborda):
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése